RV.Net Open Roads Forum: Technology Corner: help lost all but one channel

RV Blog

  |  

RV Sales

  |  

Campgrounds

  |  

RV Parks

  |  

RV Club

  |  

RV Buyers Guide

  |  

Roadside Assistance

  |  

Extended Service Plan

  |  

RV Travel Assistance

  |  

RV Credit Card

  |  

RV Loans

Open Roads Forum Already a member? Login here.   If not, Register Today!  |  Help

Newest  |  Active  |  Popular  |  RVing FAQ Forum Rules  |  Forum Help and Support  |  Contact

Search:   Advanced Search

Search only in Technology Corner

Open Roads Forum  >  Technology Corner

 > help lost all but one channel

This Topic Is Closed  |  Print Topic  |  Post New Topic  | 
Sponsored By:
ADAD437

New Albany,Ind. USA

Senior Member

Joined: 06/30/2004

View Profile



Good Sam RV Club Member


Posted: 06/10/12 07:12pm Link  |  Print  |  Notify Moderator

am running off antenna and the winegard entertainment switch box.i am getting 12 volts out to the antenna,after a storm went thru south dakota last night i lost all but one channel. any ideas and help appreciated. many thanks in advance.


James,Gail & Pancho
2005 georgie boy Pursuit



Mandalay Parr

Phoenix, AZ

Senior Member

Joined: 07/09/2004

View Profile



Good Sam RV Club Member

Offline
Posted: 06/10/12 07:41pm Link  |  Print  |  Notify Moderator

Maybe the amplifier in the antenna head went south or got wet.


Jerry Parr
Full-time
2005 Mandalay 40B
Cat C7 350, 4 Slides
Blue Ox, Brake Buddy
2004 CR-V Toad
jrparr@att.net
602-321-8141
KG7EFA

jorbill2or

Oregon

Senior Member

Joined: 10/02/2004

View Profile



Good Sam RV Club Member

Offline
Posted: 06/10/12 08:52pm Link  |  Print  |  Notify Moderator

My bet your antenna has moved and isn't pointing in the correct direction do you know if it's moved ?


My post's are my opinion The advice, comments etc are free and worth what you paid

Bill

ADAD437

New Albany,Ind. USA

Senior Member

Joined: 06/30/2004

View Profile



Good Sam RV Club Member


Posted: 06/10/12 09:04pm Link  |  Print  |  Notify Moderator

thanks for the replies talked with a neighbor and he lost them all too. so i guess it is wait and see. Or don't see.LOL

othertonka

Stockton, CA

Senior Member

Joined: 11/15/2003

View Profile



Good Sam RV Club Member


Posted: 06/10/12 11:53pm Link  |  Print  |  Notify Moderator

Could be all the channels broadcast stations were damaged and went off the air except the one you are getting


Othertonka
2004 Southwind 32VS 8.1 Workhorse chassis
2002 CRV Toad
U. S. Gear Unified brake system
Retired Fire Captain, SFD


billb1

Fort Erie, Ontario, Canada

Senior Member

Joined: 03/05/2001

View Profile


Offline
Posted: 06/11/12 07:40am Link  |  Print  |  Notify Moderator

Also check if you have 12v at the antennae. Water might have gotten into one or more of the connections going the to the ant. and is causing a bad connection.

Had a problem with my rooftop ant. and found the connections corroded. Cleaning or replacing them fixed the problem.


BillB
2000 Dodge Ram Quad Cab 1 Ton Diesel, 4.10 axle w/limited slip, auto trans.
2000 Real Lite Truck Camper

M GO BLUE

Southgate, MI

Senior Member

Joined: 01/29/2001

View Profile


Offline
Posted: 06/11/12 09:24am Link  |  Print  |  Notify Moderator

Have you tired to reprogram your TV?




2005 Chevy Silverado 3500 dually CC/LB Duramax/Allison
2008 Jayco Designer 35RLTS fifth wheel
Onan 5500W Marquis Gold gas generator (HGJAB - 1038D)

This Topic Is Closed  |  Print Topic  |  Post New Topic  | 

Open Roads Forum  >  Technology Corner

 > help lost all but one channel
Search:   Advanced Search

Search only in Technology Corner


New posts No new posts
Closed, new posts Closed, no new posts
Moved, new posts Moved, no new posts

Adjust text size:

© 2014 RV.Net | Terms & Conditions | PRIVACY POLICY | YOUR PRIVACY RIGHTS