RV.Net Open Roads Forum: Tech Issues: 02 winnabago journey air conditioning

RV Blog

  |  

RV Sales

  |  

Campgrounds

  |  

RV Parks

  |  

RV Club

  |  

RV Buyers Guide

  |  

Roadside Assistance

  |  

Extended Service Plan

  |  

RV Travel Assistance

  |  

RV Credit Card

  |  

RV Loans

Open Roads Forum Already a member? Login here.   If not, Register Today!  |  Help

Newest  |  Active  |  Popular  |  RVing FAQ Forum Rules  |  Forum Help and Support  |  Contact

Search:   Advanced Search

Search only in Tech Issues

Open Roads Forum  >  Tech Issues

 > 02 winnabago journey air conditioning

This Topic Is Closed  |  Print Topic  |  Post New Topic  | 
Sponsored By:
Nefiedog

Florida

New Member

Joined: 04/15/2012

View Profile



Good Sam RV Club Member

Offline
Posted: 06/21/12 07:21am Link  |  Print  |  Notify Moderator

I have a 02 journey with the floor/basement a/c. THe a/c comes on but only blows warm air. It worked great a week ago and the only thing that has changed is when I cleaned the filter i installed it upside down. I don't know if that could of damaged something??

pulsar

Lewisville, NC

Senior Member

Joined: 12/30/2001

View Profile



Good Sam RV Club Member


Posted: 06/21/12 07:54am Link  |  Print  |  Notify Moderator

Moved from Forum Technical Support to Tech Issues.

This Topic Is Closed  |  Print Topic  |  Post New Topic  | 

Open Roads Forum  >  Tech Issues

 > 02 winnabago journey air conditioning
Search:   Advanced Search

Search only in Tech Issues


New posts No new posts
Closed, new posts Closed, no new posts
Moved, new posts Moved, no new posts

Adjust text size:

© 2014 RV.Net | Terms & Conditions | PRIVACY POLICY | YOUR PRIVACY RIGHTS