RV.Net Open Roads Forum: Search

RV Blog

  |  

RV Sales

  |  

Campgrounds

  |  

RV Parks

  |  

RV Club

  |  

RV Buyers Guide

  |  

Roadside Assistance

  |  

Extended Service Plan

  |  

RV Travel Assistance

  |  

RV Credit Card

  |  

RV Loans

Open Roads Forum Already a member? Login here.   If not, Register Today!  |  Help

Newest  |  Active  |  Popular  |  RVing FAQ Forum Rules  |  Forum Help and Support  |  Contact



Open Roads Forum  >  Search the Forums

 > Your search for posts made by 'PsnRebel' found 8 matches.

Sort by:    Search within results:
  Subject Author Date Posted Forum
RE: Oxygenics Shut Off Trickles

I installed a brass shut off valve, one found at lowes or Home Depot. We love it ! Water temp is always perfect when we turn it on!
PsnRebel 07/06/13 01:40pm Do It Yourself Modifications and Upgrades (DIY)
Collapsible/Folding Plastic Crate

Looking for suggestions on what brand and where to get them, more than "google is your friend" answer. I want a quality crate, we had some for 10+ yrs. when they finally were tossed we didn't get any mfg info off them. I ordered what I thought was the same on-line and we quickly realized they were cheap & no comparison. I don't want to spend my money playing Russian roulette & ordering from pretty pics on-line. Real life experiences would be swell. Thanks in advane.
PsnRebel 07/06/13 01:28pm Do It Yourself Modifications and Upgrades (DIY)
RE: Winch install in TH

I remember our 2nd Weekend Warror had the winch option factory installed. At the time we ordered the trailer I had no need for it, but that quickly changed. Wonder why more trailer mfg's don't have it as an option.
PsnRebel 07/06/13 01:18pm Do It Yourself Modifications and Upgrades (DIY)
RE: Dometic RM2852 No Workie -- Please Help

Well I figured out what "popped" meant, ok I'm a bit slow sometimes! I checked the terminals on the sensor with the red wires, it was 12v hot on one side, not on the other. Pushed in the little black knob thingy between the two & got 12v on both terminals. Went inside & turned the fridge on & the panel lit up like a Christmas tree!! Wooo-Hoooo!! I quickly turned it off. So I think I'm going with just the cooling unit kids! A much cheaper answer to fixing the fridge. Thanks to all that gave me there $.02!
PsnRebel 04/28/13 02:31pm Tech Issues
RE: Dometic RM2852 No Workie -- Please Help

http://i44.tinypic.com/e86d1d.jpg Not having the recall done, the back of my fridge looks a bit different. But I'm guessing the thermal sensor has the two read wires running off it& not the sensor with the black wires. How do I re-set the thermal sensor if it's "popped"? If I can figure out why my 12v is not working & it's a simple fix, than I may just do the much less expensive cooling unit replacement.
PsnRebel 04/28/13 02:05pm Tech Issues
RE: Dometic RM2852 No Workie -- Please Help

Just confirmed with Dometic that my fridge never had the recall. So I guess it's off to the Internet to find the least expensive route to go.
PsnRebel 04/26/13 02:39pm Tech Issues
RE: Dometic RM2852 No Workie -- Please Help

Bummer, cooling unit is gone by your description... That probably blew a fuse on the control board or popped the thermal sensor on the shielding. There are several videos on youtube showing how to replace the cooling unit.... Dometic cooling unit replacement on Youtube What/where is the thermal sensor? I see two thick (14 ga.?) black wires coming from a sensor a few inches from the bottom of the shielding, but I don't see anything that could have "popped" ie breaker, button etc. BTW, I don't believe my fridge has not had the recall done, if that matters. Im trying to determine if we should repair the fridge or just go new & get the warranty. If I gotta replace the cooling unit + $200 for a pc board & do the work myself, the wife says just go new & be on the road quickly.
PsnRebel 04/21/13 01:02pm Tech Issues
Dometic RM2852 No Workie -- Please Help

As the title states our fridge gave up the ghost. It's just over 7 years old. None of the lights illuminate up top where you turn the unit on, choose gas or auto & select the temperature. I've checked all breakers, gfi's, and fuses all are fine. So I'm stumped where the fault lies. Any ideas? I did notice some yellow or neon green colored powder around the cooling unit on the backside. Some research reveals that I prolly got a crack in the cooling unit & the stuff leaked out. I'm concerned that's not my only issue because of the previous mentioned issue. Am I correct, am I dealing with two potential issues? Any assistance is appreciated & thanks in advance.
PsnRebel 04/16/13 08:57pm Tech Issues
Sort by:    Search within results:


New posts No new posts
Closed, new posts Closed, no new posts
Moved, new posts Moved, no new posts

Adjust text size:

© 2014 RV.Net | Terms & Conditions | PRIVACY POLICY | YOUR PRIVACY RIGHTS