RV.Net Open Roads Forum: Search

RV Blog

  |  

RV Sales

  |  

Campgrounds

  |  

RV Parks

  |  

RV Club

  |  

RV Buyers Guide

  |  

Roadside Assistance

  |  

Extended Service Plan

  |  

RV Travel Assistance

  |  

RV Credit Card

  |  

RV Loans

Open Roads Forum Already a member? Login here.   If not, Register Today!  |  Help

Newest  |  Active  |  Popular  |  RVing FAQ Forum Rules  |  Forum Help and Support  |  Contact



Open Roads Forum  >  Search the Forums

 > Your search for posts made by 'iradi8' found 13 matches.

Sort by:    Search within results:
  Subject Author Date Posted Forum
RE: Batteries

Just using a cheap analog meter. I think I got it at an auto parts store a long time ago:)
iradi8 04/20/15 06:25pm Class A Motorhomes
RE: Batteries

.
iradi8 04/20/15 05:40pm Class A Motorhomes
RE: Batteries

We are at the Disney campground.
iradi8 04/19/15 09:54am Class A Motorhomes
Batteries

We bought new house batteries.
iradi8 04/18/15 08:43pm Class A Motorhomes
Pasadena, Texas RV park Just Passn Through -- any opinion?

Has anyone ever stayed at this rv park, Just Passn Through, in Pasadena, Texas? There is only one mediocre review on rvparkreviews. My son has a competition only a few miles away and we will likely be going back and forth a lot between the two places. It would only be three nights. Thanks.
iradi8 01/17/15 12:44pm RV Parks, Campgrounds and Attractions
RE: Batteries dead...won't start

I apologize for not updating sooner. My husband works 12 hour days and has been working a lot lately. So, he hasn't been able to do anything with the RV for the last week and a half. He bought new chassis batteries and put them in yesterday. It started right up and we took it for a drive for about an hour. We'll keep an eye on these batteries to make sure there is not a problem with them draining. I want to thank everyone who responded to my previous emails about this problem. You are all very appreciated!
iradi8 11/22/14 09:49am Class A Motorhomes
RE: Batteries dead...won't start

Have one of the batteries on a charger for the last six hours and needle hasn't budged. It does not appear that the battery is drawing any current from the charger. I'll check it again in the morning. Thanks again everyone! Wayne
iradi8 11/10/14 08:10pm Class A Motorhomes
RE: Batteries dead...won't start

Okay, back to the drawing board. Not taking the batteries in yet or getting new ones. Going to try charging them with a battery charger first.
iradi8 11/10/14 11:54am Class A Motorhomes
RE: Batteries dead...won't start

Okay, no corrosion anywhere. All connections look good. I cleaned off a little road dust. Ground looks intact. Fuse looks okay. So, then I plugged the RV back in, turned the charger on and measured the voltage across the cables that connect to the batteries from positive to negative without the battery in place. I am getting 13.8v across the circuit. So, it appears that the charger is trying to charge the batteries, but they won't take the charge. I have a Freightliner dealer/service 30 miles from home. I am taking the chassis batteries over there to have them load test them. I suspect I'll be buying new ones. Thanks, Wayne
iradi8 11/10/14 10:44am Class A Motorhomes
RE: Batteries dead...won't start

Didn't see any corrosion anywhere yet. Still working on looking at everything. The house batteries have between 6.2 and 6.4 each. I pulled the chassis batteries completely and measured them independently. One has 2 and the other has 3. Can the charger even charge them if the voltage is that low? Wayne (Sloan's better half)
iradi8 11/10/14 10:04am Class A Motorhomes
RE: Batteries dead...won't start

Thanks everyone. I am not off of work during the day again until tomorrow, so I won't be able to check it out again until then. I will report back when I do.
iradi8 11/09/14 08:42am Class A Motorhomes
Batteries dead...won't start

Tried to start the RV after not using it for a while and it won't start. It was connected to shore power (30 amp) the entire time with battery switches on and the charger on. The water level on the house batteries is fine, and the chassis batteries are no maintenance batteries.When attempting to start, it gets momentary current and attempts to start. Then it stops and the entire dash display goes dark. Tried to use auxiliary start (boost) and get power to dash display, but still will not turn over. According to the manual, chassis batteries should be charged by the charger when connected to shore power. I also ran the generator for three hours, but it didn't help. Not sure what to do next. Any ideas?
iradi8 11/08/14 07:24pm Class A Motorhomes
Will GSRA give a jump to my motorhome?

Our RV batteries are dead. It is at our home, so it's not an emergency. Has anyone ever used GSRA for a jump on a Class A Diesel? Thanks.
iradi8 11/08/14 05:56pm Good Sam Roadside Assistance
Sort by:    Search within results:


New posts No new posts
Closed, new posts Closed, no new posts
Moved, new posts Moved, no new posts

Adjust text size:

© 2015 RV.Net | Terms & Conditions | PRIVACY POLICY | YOUR PRIVACY RIGHTS