RV.Net Open Roads Forum: Forum Technical Support: Forum slow...

RV Blog

  |  

RV Sales

  |  

Campgrounds

  |  

RV Parks

  |  

RV Club

  |  

RV Buyers Guide

  |  

Roadside Assistance

  |  

Extended Service Plan

  |  

RV Travel Assistance

  |  

RV Credit Card

  |  

RV Loans

Open Roads Forum Already a member? Login here.   If not, Register Today!  |  Help

Newest  |  Active  |  Popular  |  RVing FAQ Forum Rules  |  Forum Help and Support  |  Contact

Search:   Advanced Search

Search only in Forum Technical Support

Open Roads Forum  >  Forum Technical Support

 > Forum slow...

This Topic Is Closed  |  Print Topic  |  Post New Topic  | 
Page of 3  
Next
Sponsored By:
2oldman

Biloxi

Senior Member

Joined: 04/15/2001

View Profile


Offline
Posted: 04/26/12 09:19am Link  |  Print  |  Notify Moderator

Really erratic today.. is everything ok?

1995brave

San Antonio, TX

Senior Member

Joined: 01/24/2006

View Profile


Offline
Posted: 04/26/12 09:28am Link  |  Print  |  Notify Moderator

Guess i'm not alone, thought it was this great gov network i'm on.

301TBS

Ontario, Canada

Senior Member

Joined: 12/02/2011

View Profile


Offline
Posted: 04/26/12 09:31am Link  |  Print  |  Notify Moderator

Same here, blamed it on my country "hi" speed.


2012 Crossroads Z1 271B
2009 F150 4x4,4.6,3v. 6spd. 3.73/9.75
Reese dual cam

pulsar

Lewisville, NC

Senior Member

Joined: 12/30/2001

View Profile



Good Sam RV Club Member


Posted: 04/26/12 11:01am Link  |  Print  |  Notify Moderator

The forum was fine early today. Some time after 8:30, it came to a crawl. I'm having timeouts, etc.

The problem has been reported, but the technicians have not commented, yet.

Tom

ScottG

Bothell Wa.

Senior Member

Joined: 02/25/2005

View Profile


Online
Posted: 04/26/12 11:26am Link  |  Print  |  Notify Moderator

Same here.


Scott, Grace and Wesly
2003 Dodge 3500 4x4, 6 speed Cummins (lightly bombed),
2004 Forest River 25RKS many, many mods.
POS H0NDA eu2000i

Wills250psd

walnutcove NC

Senior Member

Joined: 08/13/2011

View Profile



Good Sam RV Club Member


Posted: 04/26/12 12:10pm Link  |  Print  |  Notify Moderator

I thought it was my computer.

1995brave

San Antonio, TX

Senior Member

Joined: 01/24/2006

View Profile


Offline
Posted: 04/26/12 02:12pm Link  |  Print  |  Notify Moderator

Could not get into rv.net, but can with Woodalls.com

Francesca Knowles

Port Hadlock, Washington

Senior Member

Joined: 02/23/2011

View Profile



Posted: 04/26/12 02:35pm Link  |  Print  |  Notify Moderator

RV.net's been down for me since noon. Appears to be a two-way break- no "new reply to thread" notifications coming in to my inbox either...


" Not every mind that wanders is lost. " With apologies to J.R.R. Tolkien

mockturtle

WA

Senior Member

Joined: 05/31/2005

View Profile



Good Sam RV Club Member


Posted: 04/26/12 03:02pm Link  |  Print  |  Notify Moderator

Yep. I've been using Trailer Life's portal.


2015 Tiger Bengal TX
Chevy 3500HD, V8


wny_pat

Western NYS

Senior Member

Joined: 08/11/2007

View Profile


Offline
Posted: 04/26/12 04:54pm Link  |  Print  |  Notify Moderator

yep, using the Good Same portal. Must be really messed up or they don't know about it?


“All journeys have secret destinations of which the traveler is unaware.”

This Topic Is Closed  |  Print Topic  |  Post New Topic  | 
Page of 3  
Next

Open Roads Forum  >  Forum Technical Support

 > Forum slow...
Search:   Advanced Search

Search only in Forum Technical Support


New posts No new posts
Closed, new posts Closed, no new posts
Moved, new posts Moved, no new posts

Adjust text size:

© 2014 RV.Net | Terms & Conditions | PRIVACY POLICY | YOUR PRIVACY RIGHTS