RV.Net Open Roads Forum: Search

RV Blog

  |  

RV Sales

  |  

Campgrounds

  |  

RV Parks

  |  

RV Club

  |  

RV Buyers Guide

  |  

Roadside Assistance

  |  

Extended Service Plan

  |  

RV Travel Assistance

  |  

RV Credit Card

  |  

RV Loans

Open Roads Forum Already a member? Login here.   If not, Register Today!  |  Help

Newest  |  Active  |  Popular  |  RVing FAQ Forum Rules  |  Forum Posting Help and Support  |  Contact  



Open Roads Forum  >  Search the Forums

 > Your search for posts made by 'Lt46' found 26 matches.

Sort by:    Search within results:
Page of 2  
Prev
  Subject Author Date Posted Forum
RE: SF 42 furnace madness

Thanks Chris. I have 8 wires coming out of the t-stat with only one blue wire. I'm not understanding what you mean about swapping the blue thermostat wires?
Lt46 02/24/20 06:51am Tech Issues
RE: SF 42 furnace madness

Thanks Chris. I have 8 wires coming out of the t-stat with only one blue wire. I'm not understanding what you mean about swapping the blue thermostat wires?
Lt46 02/24/20 06:39am Tech Issues
SF 42 furnace madness

So, turned on heat and got fan but no ignition. Pulled furnace and cleaned, while also doing a tune-up. New sail switch, new overtemp switch, new ignitor and new burner installed. Bench tested 12v + and 12v- connected, jumpered the 2 blue wires and got fan, gas valve click and ignitor sparking. All looks good so far. Re-installed, connected gas line, checked for 12v+ and 12v- at connection and is good, jumpered the 2 blue wires again and the cycle began as expected. Fan operated, click from gas valve and ignition of gas producing heat. Yeah, still good so far. Shut it down and went inside, set thermostat to 90*, set mode on T-stat to HEAT and NOTHING, no fan, no click, no spark, no nothing. What the heck is going on? Further investigation reveals my t-stat will not turn on the AC fan or AC cooling either, no nothing. This is beginning to look like a t-stat failure??? BTW, the 2 amp fuse in the t-sat checked and OK but I put new one in, just to rule it out. Anyone else have any ideas? Thanks
Lt46 02/24/20 06:15am Tech Issues
RE: AC heat element in Norcold Fridge

Thanks guys. I'll do some Ohm/Amp testing first and then gentle persuasion.
Lt46 02/08/20 12:36pm Tech Issues
AC heat element in Norcold Fridge

I'm in the process of troubleshooting a failed AC heat element in my Norcold 9182 fridge. Before I dig out my test meter I wanted to see if the element would move in its mounting sleeve. Mine appears to be rusted solid and will not twist. Has anyone come across this and how did you free up the element? I wonder if a soaking of PB Blaster would be OK to use? Any thoughts? ______________
Lt46 02/08/20 09:56am Tech Issues
RE: Winnebago Hazard Flasher

On my 1997 Winnebago, the electronic flasher is located on the inside firewall, right behind the brake pedal. Send me a private message w/ email and I can send you both a picture and the schematic drawing if you'd like.
Lt46 12/21/19 08:09am Class A Motorhomes
Sort by:    Search within results:
Page of 2  
Prev


New posts No new posts
Closed, new posts Closed, no new posts
Moved, new posts Moved, no new posts

Adjust text size:




© 2020 CWI, Inc. © 2020 Good Sam Enterprises, LLC. All Rights Reserved.