RV.Net Open Roads Forum: Search

RV Blog

  |  

RV Sales

  |  

Campgrounds

  |  

RV Parks

  |  

RV Club

  |  

RV Buyers Guide

  |  

Roadside Assistance

  |  

Extended Service Plan

  |  

RV Travel Assistance

  |  

RV Credit Card

  |  

RV Loans

Open Roads Forum Already a member? Login here.   If not, Register Today!  |  Help

Newest  |  Active  |  Popular  |  RVing FAQ Forum Rules  |  Forum Posting Help and Support  |  Contact  



Open Roads Forum  >  Search the Forums

 > Your search for posts made by 'gmcman' found 3 matches.

Sort by:    Search within results:
  Subject Author Date Posted Forum
RE: 2012 Yukon not seeing trailer connected

Brakes are electric drum.
gmcman 08/09/22 12:34am Tow Vehicles
RE: 2012 Yukon not seeing trailer connected

I don't know if the previous owner did, but it looked like none of the 12V leads were hooked up. The two big fuses for the studs are in place, and I have 12V to each of the studs.
gmcman 08/03/22 09:32pm Tow Vehicles
2012 Yukon not seeing trailer connected

I have the factory integrated brake controller,(JL-1) this is the 1st time it's being used as I had to connect the red wires to the studs. Fuses are good, I have 12V at the studs. I have 12V at the brake control relay or module located above the spare tire. The blue wire is good between the module/relay to the 7-pin, and both sides of the 7-pin are clean. No stored codes. Trailer works on another vehicle, and the Yukon still doesn't work on a 2nd trailer. I have also tried a new GM gain switch and module, still no change. No error messages, but the Yukon still won't recognize when a trailer is connected. Curious if anyone has dealt with this.
gmcman 08/03/22 07:14pm Tow Vehicles
Sort by:    Search within results:


New posts No new posts
Closed, new posts Closed, no new posts
Moved, new posts Moved, no new posts

Adjust text size:




© 2023 CWI, Inc. © 2023 Good Sam Enterprises, LLC. All Rights Reserved.