RV.Net Open Roads Forum: Changing to a new rig picture

RV Blog

  |  

RV Sales

  |  

Campgrounds

  |  

RV Parks

  |  

RV Club

  |  

RV Buyers Guide

  |  

Roadside Assistance

  |  

Extended Service Plan

  |  

RV Travel Assistance

  |  

RV Credit Card

  |  

RV Loans

Open Roads Forum Already a member? Login here.   If not, Register Today!  |  Help

Newest  |  Active  |  Popular  |  RVing FAQ Forum Rules  |  Forum Posting Help and Support  |  Contact  

Search:   Advanced Search

Search only in Forum Posting Help and Support

Open Roads Forum  >  Forum Posting Help and Support

 > Changing to a new rig picture

Reply to Topic  |  Subscribe  |  Print Topic  |  Post New Topic  | 
Sponsored By:
mike-uswest

Central Point, OR, USA

Senior Member

Joined: 06/27/2002

View Profile





Offline
Posted: 01/12/19 10:23am Link  |  Quote  |  Print  |  Notify Moderator

I can't seem to get a new picture of my rig and profile update to go through. I have the picture at 600X450 and everything else appears to me to be ok, but it comes up with a message: Sorry, an error has occurred. We are unable to process your request due to an error with our site. Then it goes on to say that an email has been sent and so on. I have tried several times and no luck. I need help.

Mike


2003 Dodge 2500 CTD, 4X4,
Arctic Fox 25Y


Lwiddis

near La Cuesta Encantada

Senior Member

Joined: 08/12/2016

View Profile



Good Sam RV Club Member

Offline
Posted: 01/12/19 10:25am Link  |  Quote  |  Print  |  Notify Moderator

Using RV.net? If you are, “dump” it down a little more.


2015 Winnebago 2101DS TT & Tahoe LTZ, 300 watts WindyNation solar-parallel & MPPT, Trojan T-125s. TALL flagpole for US flag. Prefer USFS, COE, BLM, NPS, TVA, USF&WS, state & county camps. Bicyclist! 14 year Army vet - 11B40 then 11A - old MOS 1542 & 1560.


2oldman

Salton Sea

Senior Member

Joined: 04/15/2001

View Profile


Offline
Posted: 01/12/19 10:27am Link  |  Quote  |  Print  |  Notify Moderator

Another error post

DutchmenSport

Over There

Senior Member

Joined: 10/10/2006

View Profile



Good Sam RV Club Member


Posted: 01/12/19 12:31pm Link  |  Quote  |  Print  |  Notify Moderator

Delete

* This post was edited 01/20/19 07:46pm by DutchmenSport *

1492

Arlington, VA

Moderator

Joined: 04/08/2005

View Profile



Posted: 01/12/19 02:06pm Link  |  Quote  |  Print  |  Notify Moderator

'My Profile' is not working on all portals. IT has been notified of the issue.

mike-uswest

Central Point, OR, USA

Senior Member

Joined: 06/27/2002

View Profile





Offline
Posted: 01/12/19 05:31pm Link  |  Quote  |  Print  |  Notify Moderator

Thanks for the answers, I have been having problems since I switched to Google Chrome and thought that could be the problem. I will have to play with it some more. Getting the live cam for Mt. Ashland is much more important my wife tells me. To each his or her own I guess.

Mike


2003 Dodge 2500 CTD, 4X4,
Arctic Fox 25Y


Reply to Topic  |  Subscribe  |  Print Topic  |  Post New Topic  | 

Open Roads Forum  >  Forum Posting Help and Support

 > Changing to a new rig picture
Search:   Advanced Search

Search only in Forum Posting Help and Support


New posts No new posts
Closed, new posts Closed, no new posts
Moved, new posts Moved, no new posts

Adjust text size:

© 2019 CWI, Inc. © 2019 Good Sam Enterprises, LLC. All Rights Reserved. | Terms of Use | PRIVACY POLICY | YOUR PRIVACY RIGHTS