RV.Net Open Roads Forum: Tech Issues: Electrical issue

RV Blog

  |  

RV Sales

  |  

Campgrounds

  |  

RV Parks

  |  

RV Club

  |  

RV Buyers Guide

  |  

Roadside Assistance

  |  

Extended Service Plan

  |  

RV Travel Assistance

  |  

RV Credit Card

  |  

RV Loans

Open Roads Forum Already a member? Login here.   If not, Register Today!  |  Help

Newest  |  Active  |  Popular  |  RVing FAQ Forum Rules  |  Forum Posting Help and Support  |  Contact  

Search:   Advanced Search

Search only in Tech Issues

Open Roads Forum  >  Tech Issues

 > Electrical issue

Reply to Topic  |  Subscribe  |  Print Topic  |  Post New Topic  | 
Page of 2  
Prev
Sponsored By:
Ron3rd

Upland, CA USA

Senior Member

Joined: 03/22/2004

View Profile


Offline
Posted: 04/14/19 10:26am Link  |  Quote  |  Print  |  Notify Moderator

Good info Thanks


2016 6.7 CTD 2500 BIG HORN MEGA CAB
2013 Forest River 3001W Windjammer
Equilizer Hitch
Honda EU2000

"I have this plan to live forever; so far my plan is working"

wa8yxm

Wherever I happen to park

Senior Member

Joined: 07/04/2006

View Profile


Offline
Posted: 04/14/19 03:57pm Link  |  Quote  |  Print  |  Notify Moderator

newman fulltimer wrote:

Tighten all wires in your breaker box your power management is seeing extra resistance and shutting off then resetting


When My RV was new
Sometimes one A/C would work
Sometimes the other
Sometimes both or neither

One wire clamping screw took 3 1/2 turns to tighten
Problem solved.


Home is where I park it.
Kenwood TS-2000 housed in a 2005 Damon Intruder 377


Reply to Topic  |  Subscribe  |  Print Topic  |  Post New Topic  | 
Page of 2  
Prev

Open Roads Forum  >  Tech Issues

 > Electrical issue
Search:   Advanced Search

Search only in Tech Issues


New posts No new posts
Closed, new posts Closed, no new posts
Moved, new posts Moved, no new posts

Adjust text size:

© 2019 CWI, Inc. © 2019 Good Sam Enterprises, LLC. All Rights Reserved. | Terms of Use | PRIVACY POLICY | YOUR PRIVACY RIGHTS