RV.Net Open Roads Forum: Service Temporarily Unavailable! Please try again later.

RV Blog

  |  

RV Sales

  |  

Campgrounds

  |  

RV Parks

  |  

RV Club

  |  

RV Buyers Guide

  |  

Roadside Assistance

  |  

Extended Service Plan

  |  

RV Travel Assistance

  |  

RV Credit Card

  |  

RV Loans

Open Roads Forum Already a member? Login here.   If not, Register Today!  |  Help

Newest  |  Active  |  Popular  |  RVing FAQ Forum Rules  |  Forum Posting Help and Support  |  Contact  

Search:   Advanced Search

Search only in General RVing Issues

Open Roads Forum  >  General RVing Issues

 > Service Temporarily Unavailable! Please try again later.

This Topic Is Closed  |  Print Topic  |  Post New Topic  | 
Page of 4  
Next
Sponsored By:
myredracer

Langley B.C.

Senior Member

Joined: 04/27/2013

View Profile


Offline
Posted: 05/07/19 10:12am Link  |  Print  |  Notify Moderator

[emoticon]

It is sooo bad this morning, RV.net barely works.


Gil, Deb & Dougal a 15 year old Springer Spaniel
2014 KZ Spree 262RKS, Reese DC WDH, shocks and Endurance LRE tires
2012 GMC Sierra 2500HD crew cab, Bilstein shocks, heavy duty trailering option


Expyinflight

Mesa, Arizona

Senior Member

Joined: 06/06/2007

View Profile


Offline
Posted: 05/07/19 11:14am Link  |  Print  |  Notify Moderator

I have been having the same issue several times for the past few days.


2017 Winnebago Spirit 25b

colliehauler

Mc Pherson KS USA

Senior Member

Joined: 01/27/2004

View Profile






Posted: 05/07/19 11:19am Link  |  Print  |  Notify Moderator

Camping World is working on it. LOL

GordonThree

Northern Michigan

Senior Member

Joined: 05/19/2013

View Profile


Offline
Posted: 05/07/19 12:33pm Link  |  Print  |  Notify Moderator

colliehauler wrote:

Camping World is working on it. LOL


If Marcus' IT people work as (in)efficiently as his shop repair mechanics it should be fixed in 3-4 months?


2013 KZ Sportsmen Classic 200, 20 ft TT
2017 Ram 2500 4x4, 6.4 HEMI, 4.10 / Auto

JaxDad

Greater Toronto Area

Senior Member

Joined: 08/02/2011

View Profile



Good Sam RV Club Member

Offline
Posted: 05/07/19 02:39pm Link  |  Print  |  Notify Moderator

Maybe the lawyers bills are taking up too much of the budget these days......


Ooooops.......

jplante4

Cape Cod

Moderator

Joined: 07/29/2014

View Profile


Offline
Posted: 05/07/19 02:43pm Link  |  Print  |  Notify Moderator

As mentioned in several replies on several forums, the problem occurs most frequently on the rv.net portal and the trailer life portal (forums.motorhome.com) works fine. This issue was reported by the moderators to Admin last week and CW IT is working on it.


Jerry & Jeanne
1996 Safari Sahara 3530 - 'White Tiger'
CAT 3126/Allison 6 speed/Magnum Chassis
2014 Equinox AWD / Blue Ox


RambleOnNW

Pacific Northwest

Senior Member

Joined: 08/06/2010

View Profile



Good Sam RV Club Member


Posted: 05/07/19 02:45pm Link  |  Print  |  Notify Moderator

I just hit reload on the browser and that pops up the page. Reliable workaround.


2006 Jayco 28', E450 6.8L V10, Bilstein HDs,
Roadmaster Anti-Sway Bars, Blue Ox TigerTrak

Sam Spade

North Central Florida

Senior Member

Joined: 11/05/2015

View Profile


Offline
Posted: 05/07/19 02:51pm Link  |  Print  |  Notify Moderator

RambleOnNW wrote:

I just hit reload on the browser and that pops up the page. Reliable workaround.


A much BETTER "workaround" is to change to forums.goodsamclub.com
It works exactly the same and has been rock solid for months now.....maybe years.

The thing that I don't understand is: Why they continue to allow those buggy and unreliable portals to continue to exist.
They all could be re-directed to the server that actually works.


'07 Damon Outlaw 3611
CanAm Spyder in the "trunk"

myredracer

Langley B.C.

Senior Member

Joined: 04/27/2013

View Profile


Offline
Posted: 05/07/19 02:52pm Link  |  Print  |  Notify Moderator

It takes me up to 10 attempts just to move to the next page in a thread.

myredracer

Langley B.C.

Senior Member

Joined: 04/27/2013

View Profile


Offline
Posted: 05/07/19 02:52pm Link  |  Print  |  Notify Moderator

It takes me up to 10 attempts just to move to the next page in a thread.

This Topic Is Closed  |  Print Topic  |  Post New Topic  | 
Page of 4  
Next

Open Roads Forum  >  General RVing Issues

 > Service Temporarily Unavailable! Please try again later.
Search:   Advanced Search

Search only in General RVing Issues


New posts No new posts
Closed, new posts Closed, no new posts
Moved, new posts Moved, no new posts

Adjust text size:

© 2019 CWI, Inc. © 2019 Good Sam Enterprises, LLC. All Rights Reserved. | Terms of Use | PRIVACY POLICY | YOUR PRIVACY RIGHTS