RV.Net Open Roads Forum: "We're sorry. An error has Occurred"

RV Blog

  |  

RV Sales

  |  

Campgrounds

  |  

RV Parks

  |  

RV Club

  |  

RV Buyers Guide

  |  

Roadside Assistance

  |  

Extended Service Plan

  |  

RV Travel Assistance

  |  

RV Credit Card

  |  

RV Loans

Open Roads Forum Already a member? Login here.   If not, Register Today!  |  Help

Newest  |  Active  |  Popular  |  RVing FAQ Forum Rules  |  Forum Posting Help and Support  |  Contact  

Search:   Advanced Search

Search only in Forum Posting Help and Support

Open Roads Forum  >  Forum Posting Help and Support

 > "We're sorry. An error has Occurred"

Reply to Topic  |  Subscribe  |  Print Topic  |  Post New Topic  | 
Page of 2  
Next
Sponsored By:
T18skyguy

Eugene, OR

Senior Member

Joined: 12/13/2004

View Profile



Good Sam RV Club Member


Posted: 10/08/19 05:59pm Link  |  Quote  |  Print  |  Notify Moderator

What is the matter with this site that they cannot seem to fix. First they say don't use RV.net.use Goodsamforums. OK, Same problem both sites. Sometimes it will load and sometimes it wont. I don't know about you, but I get the "Were Sorry" message about 50% of the time. Did one of their major geeks quit or what??


Retired Anesthetist. LTP. Pilot with mechanic/inspection ratings. 2017 Jayco Greyhawk 31FS. Wife and daughter. Three cats which we must obey.

Johno02

Lexington, TN USA

Senior Member

Joined: 10/15/2004

View Profile



Good Sam RV Club Member

Offline
Posted: 10/08/19 06:05pm Link  |  Quote  |  Print  |  Notify Moderator

Haven't had any trouble on this side of the river Yet...


Noel and Betty Johnson (and Harry)
2005 GulfStream Ultra Supreme, 1 Old grouch, 1 wonderful wife, and a grouchy, old, tiny dog


Bionic Man

Colorado

Senior Member

Joined: 04/03/2009

View Profile



Posted: 10/08/19 06:16pm Link  |  Quote  |  Print  |  Notify Moderator

Me too.


2012 RAM 3500 Laramie Longhorn DRW CC 4x4 Max Tow, Cummins HO, 60 gallon RDS aux fuel tank, Reese 18k Elite hitch
2003 Dodge Ram 3500 QC SB 4x4 Cummins HO NV5600 with Smarty JR, Jacobs EB (sold)
2002 Gulf Stream Sea Hawk 29FRB with Honda EV6010

K Charles

Connecticut

Senior Member

Joined: 03/06/2010

View Profile



Good Sam RV Club Member

Offline
Posted: 10/08/19 06:18pm Link  |  Quote  |  Print  |  Notify Moderator

I use rv.net and it's working here.





AJR

Close to Madison Wisconsin

Senior Member

Joined: 07/28/2005

View Profile





Offline
Posted: 10/08/19 06:24pm Link  |  Quote  |  Print  |  Notify Moderator

"Were Sorry" more than once. I just go on.


2014 Leprechaun 290QB Chevy 6.0
2015 GMC Terrain AWD

Lwiddis

Lone Pine, CA

Senior Member

Joined: 08/12/2016

View Profile



Good Sam RV Club Member

Offline
Posted: 10/08/19 06:39pm Link  |  Quote  |  Print  |  Notify Moderator

I’m trouble free too.


Winnebago 2101DS TT & 2019 Chevy Silverado LTZ Z71, 300 watts solar-parallel & MPPT, Trojan T-125s. TALL pole for flags. Prefer USFS, COE, BLM, NPS, TVA, USF&WS, state & county camps. Bicyclist! 14 year Army vet - 11B40 then 11A - old MOS 1542 & 1560.


ScottG

Bothell Wa.

Senior Member

Joined: 02/25/2005

View Profile


Offline
Posted: 10/08/19 06:53pm Link  |  Quote  |  Print  |  Notify Moderator

I think it's actually worse now and I cannot get into "My Forums" at all.


Scott, Grace and Wesly
2003 Dodge 3500 4x4, 6 speed Cummins.
2018 Silver Fox 32A.
H0NDA eu2000i

PNW_Steve

Pacific Northwet & cold

Senior Member

Joined: 01/08/2014

View Profile


Offline
Posted: 10/08/19 07:19pm Link  |  Quote  |  Print  |  Notify Moderator

K Charles wrote:

I use rv.net and it's working here.



No issues here.


2004.5 Dodge 3500 5.9 Cummins, NV5400, 5" turbo back stainless exhaust, Edger programmer & 22.5 Alcoa's
2002 Forest River 36 5th Wheel (staying home)
1992 Jayco 29 5th Wheel (Mexico veteran & headed back)
2002 "faux" Wanderlodge 40' My new toy....


BillHoughton

West of the Mississippi

Full Member

Joined: 03/25/2015

View Profile



Good Sam RV Club Member

Offline
Posted: 10/08/19 07:32pm Link  |  Quote  |  Print  |  Notify Moderator

Have you contacted their tech folks? I haven't been here in a while, but here I am now, and it seems to be working fine.

profdant139

Southern California

Senior Member

Joined: 11/14/2005

View Profile


Offline
Posted: 10/08/19 08:03pm Link  |  Quote  |  Print  |  Notify Moderator

The admin says that it has cropped up again and they are working on it -- hopefully an easier fix this time, since they have just finished dealing with the first episode.

Hang in there, Tech Guys! We're rooting for you.


2012 Fun Finder X-139 "Boondock Style" (axle-flipped and extra insulation)
2013 Toyota Tacoma Off-Road (semi-beefy tires and components)
Our trips -- pix and text
About our trailer
"A journey of a thousand miles begins with a single list."


Reply to Topic  |  Subscribe  |  Print Topic  |  Post New Topic  | 
Page of 2  
Next

Open Roads Forum  >  Forum Posting Help and Support

 > "We're sorry. An error has Occurred"
Search:   Advanced Search

Search only in Forum Posting Help and Support


New posts No new posts
Closed, new posts Closed, no new posts
Moved, new posts Moved, no new posts

Adjust text size:

© 2019 CWI, Inc. © 2019 Good Sam Enterprises, LLC. All Rights Reserved. | Terms of Use | PRIVACY POLICY | YOUR PRIVACY RIGHTS