RV.Net Open Roads Forum: why am I still getting this

RV Blog

  |  

RV Sales

  |  

Campgrounds

  |  

RV Parks

  |  

RV Club

  |  

RV Buyers Guide

  |  

Roadside Assistance

  |  

Extended Service Plan

  |  

RV Travel Assistance

  |  

RV Credit Card

  |  

RV Loans

Open Roads Forum Already a member? Login here.   If not, Register Today!  |  Help

Newest  |  Active  |  Popular  |  RVing FAQ Forum Rules  |  Forum Posting Help and Support  |  Contact  

Search:   Advanced Search

Search only in Forum Posting Help and Support

Open Roads Forum  >  Forum Posting Help and Support

 > why am I still getting this

Reply to Topic  |  Subscribe  |  Print Topic  |  Post New Topic  | 
Page of 3  
Prev  |  Next
Sponsored By:
Bruce Brown

Northern NY

Moderator

Joined: 06/01/2001

View Profile



Good Sam RV Club Member


Posted: 10/12/19 03:54pm Link  |  Quote  |  Print  |  Notify Moderator

cavie wrote:

The site has been screwed up for 4 months. lots of different errors. l Nobody cares!!!


The part about being screwed up for 4 months is true. The part about no one caring would not be accurate. Believe me, we are as frustrated as everyone else and behind the scenes Admin is doing everything possible with our limits. It is a software issue and there is only so much we can do.

It does seem to be better depending on what portal you sign in with, although that seems to move around too.

Hopefully someday soon this gets cleared up.


There are 24 hours in every day - it all depends on how you choose to use them.
Bruce & Jill Brown
2008 Kountry Star Pusher 3910


1492

Arlington, VA

Moderator

Joined: 04/08/2005

View Profile



Posted: 10/12/19 03:56pm Link  |  Quote  |  Print  |  Notify Moderator

I've always had both my posts and topics set at the maximum 20/40, and have not experienced the error pages. I still think the issue is on the back-end servers, so not much forum members can do on their end.

wa8yxm

Wherever I happen to park

Senior Member

Joined: 07/04/2006

View Profile


Offline
Posted: 10/12/19 05:40pm Link  |  Quote  |  Print  |  Notify Moderator

It was happening on the forum group listing page (By that I mean when you first clicked on thigns like "Around the campfire" to see what's new)

Now it's either on replies or indivgule messages (lie the boycott campfires) and on that one not on the "New" only on the subject...

WOrd is they are working on it

My opnion.. they need someone who knows their bits from their bytes.


Home is where I park it.
Kenwood TS-2000 housed in a 2005 Damon Intruder 377


jimh425

Western MT

Senior Member

Joined: 06/11/2006

View Profile





Offline
Posted: 10/12/19 05:44pm Link  |  Quote  |  Print  |  Notify Moderator

The ultimate fix is definitely on their servers, but it doesn’t mean that some of our settings don’t make it worse for some of us. Sounds like they need some testing before they roll out changes as well as at least a daily test run to find their own issues.


'10 Ford F-450, 6.4, 4.30, 4x4, 14,500 GVWR, '06 Host Rainer 950 Dbl Slide, Torklift Talon tiedowns, Glow Steps, and Fastguns. Bilstein 4600s, Firestone Air Bags, Hankook DH-01 225/19.5 Fs, Curt front hitch, Energy Suspension bump stops.


lenr

Indianapolis, IN

Senior Member

Joined: 04/12/2008

View Profile



Posted: 10/12/19 07:12pm Link  |  Quote  |  Print  |  Notify Moderator

A few years ago I had nothing but problems with RV.NET. Since switching to forums.goodsamclub.com I've had virtually no problems. It is exactly the same forum. Do it!

1968mooney

Fl.

Senior Member

Joined: 09/09/2015

View Profile



Posted: 10/13/19 07:40am Link  |  Quote  |  Print  |  Notify Moderator

We all know the solution to the problem is charge a fee for posting. It will weed out many which will lighten the load on the server. [emoticon]

bukhrn

Lanexa, Va

Senior Member

Joined: 03/20/2005

View Profile



Good Sam RV Club Member

Offline
Posted: 10/13/19 08:35am Link  |  Quote  |  Print  |  Notify Moderator

lenr wrote:

A few years ago I had nothing but problems with RV.NET. Since switching to forums.goodsamclub.com I've had virtually no problems. It is exactly the same forum. Do it!
just went there, got exactly the same message.


2007 Forester 2941DS
2014 Ford Focus
Zamboni, Long Haired Mini Dachshund
You can have my RV, when you pry my cold dead fingers from the Steering Wheel


Sam Spade

North Central Florida

Senior Member

Joined: 11/05/2015

View Profile


Offline
Posted: 10/13/19 09:18am Link  |  Quote  |  Print  |  Notify Moderator

lenr wrote:

A few years ago I had nothing but problems with RV.NET. Since switching to forums.goodsamclub.com I've had virtually no problems. It is exactly the same forum. Do it!


It seems that nobody is listening.
I'm tired of repeating the advice over and over.

P.S. And just exactly who is this "we" that is supposedly working on the problem ?? I'm not sure I buy that answer either.


'07 Damon Outlaw 3611
CanAm Spyder in the "trunk"

ArchHoagland

Clovis, CA, USA

Senior Member

Joined: 11/28/2004

View Profile



Good Sam RV Club Member

Offline
Posted: 10/13/19 10:43am Link  |  Quote  |  Print  |  Notify Moderator

lenr wrote:

A few years ago I had nothing but problems with RV.NET. Since switching to forums.goodsamclub.com I've had virtually no problems. It is exactly the same forum. Do it!



Went through there and it worked good on the thread I haven't been able to access.

So there is light at the end of the tunnel.


2004 Monaco La Palma 36DBD
Workhorse W22 8.1 Gas Allison 1000, 7.1 mpg

2000 LEXUS RX300 FWD 22MPG 4020 LBS
US Gear Brakes


Brian in Michigan

S.E. Mi.

Senior Member

Joined: 03/13/2003

View Profile


Offline
Posted: 10/13/19 01:43pm Link  |  Quote  |  Print  |  Notify Moderator

I switched over to the GoodSam portal and everything seemed to work. I searched around on a few threads and everything was fine. So I logged in and guess what the same stuff was happening. So I logged out and surprise everything started working again. I guess I'll stay
logged out.


1990 GEORGIE BOY 28' 454 4BBL, TURBO 400 TRANS,
CAMPING: WHERE YOU SPEND A SMALL FORTUNE TO LIVE LIKE A HOMELESS PERSON.

Reply to Topic  |  Subscribe  |  Print Topic  |  Post New Topic  | 
Page of 3  
Prev  |  Next

Open Roads Forum  >  Forum Posting Help and Support

 > why am I still getting this
Search:   Advanced Search

Search only in Forum Posting Help and Support


New posts No new posts
Closed, new posts Closed, no new posts
Moved, new posts Moved, no new posts

Adjust text size:

© 2019 CWI, Inc. © 2019 Good Sam Enterprises, LLC. All Rights Reserved. | Terms of Use | PRIVACY POLICY | YOUR PRIVACY RIGHTS