RV.Net Open Roads Forum: No power at the RV outlet to the Toad on my Winnebago Navion

RV Blog

  |  

RV Sales

  |  

Campgrounds

  |  

RV Parks

  |  

RV Club

  |  

RV Buyers Guide

  |  

Roadside Assistance

  |  

Extended Service Plan

  |  

RV Travel Assistance

  |  

RV Credit Card

  |  

RV Loans

Open Roads Forum Already a member? Login here.   If not, Register Today!  |  Help

Newest  |  Active  |  Popular  |  RVing FAQ Forum Rules  |  Forum Posting Help and Support  |  Contact  

Search:   Advanced Search

Search only in Tech Issues

Open Roads Forum  >  Tech Issues

 > No power at the RV outlet to the Toad on my Winnebago Navion

Reply to Topic  |  Subscribe  |  Print Topic  |  Post New Topic  | 
Sponsored By:
Dvbis

Vermont

New Member

Joined: 10/14/2019

View Profile





Offline
Posted: 10/14/19 05:49am Link  |  Quote  |  Print  |  Notify Moderator

Does anyone know of a switch, fuse or relay that could be causing me to not have any power at the outlet near the hitch on the back of my 2016 Navion?

neschultz

Eastern Shore of MD

Senior Member

Joined: 06/10/2012

View Profile



Good Sam RV Club Member

Offline
Posted: 10/14/19 06:39am Link  |  Quote  |  Print  |  Notify Moderator

Has it been setup and quit working or are you doing this for the first time? I can’t remember the details but I had to add things when setting up our 2014 Via, which we no longer have. All of those outputs were fused in one of the two fuse locations: to the left of the drivers feet and in the left base of the drivers seat. If I recall correctly, I had to find the fuse info online. I ended up changing all the fuses to ones that light when they blow....tremendous help.

FYI, if you are setting it up for the first time, our Via would not run led lights or even show the bulb voltages on a meter, they had to have a load such as incandescent.

Sorry I can’t help you more.

If you join the Facebook or Yahoo groups for the View/Navion/Via’s you will get immediate answers. There used to be 3 that covered: General info; technical info; and mods.

Good luck!


Norman & Janet with Minnie the Weiner Dog
2005 SunnyBrook 38 BWQS 5th Wheel (stationary in FL for snowbirding)

Gonzo42

California

Senior Member

Joined: 01/29/2014

View Profile



Good Sam RV Club Member

Offline
Posted: 10/14/19 07:55am Link  |  Quote  |  Print  |  Notify Moderator

Recently had a similar problem. Some ot the pins at the MH connector were pushed back so they didn't make contact. I sparingly used some epoxy to fix the pins solidly in the insulator.


MOTHER SHIP Winnebago View 24H (2007 Dodge Sprinter 3500 Chassis, 2008 Body)3.0 L M-B Diesel V6 bought used with 24K miles. Toad: ROCKY the Flying Squirrel.

1492

Arlington, VA

Moderator

Joined: 04/08/2005

View Profile



Posted: 10/15/19 06:46pm Link  |  Quote  |  Print  |  Notify Moderator

Moved from Forum Posting Help and Support

Reply to Topic  |  Subscribe  |  Print Topic  |  Post New Topic  | 

Open Roads Forum  >  Tech Issues

 > No power at the RV outlet to the Toad on my Winnebago Navion
Search:   Advanced Search

Search only in Tech Issues


New posts No new posts
Closed, new posts Closed, no new posts
Moved, new posts Moved, no new posts

Adjust text size:

© 2019 CWI, Inc. © 2019 Good Sam Enterprises, LLC. All Rights Reserved. | Terms of Use | PRIVACY POLICY | YOUR PRIVACY RIGHTS