RV.Net Open Roads Forum: Class A Motorhomes: Back up camera

RV Blog

  |  

RV Sales

  |  

Campgrounds

  |  

RV Parks

  |  

RV Club

  |  

RV Buyers Guide

  |  

Roadside Assistance

  |  

Extended Service Plan

  |  

RV Travel Assistance

  |  

RV Credit Card

  |  

RV Loans

Open Roads Forum Already a member? Login here.   If not, Register Today!  |  Help

Newest  |  Active  |  Popular  |  RVing FAQ Forum Rules  |  Forum Posting Help and Support  |  Contact  

Search:   Advanced Search

Search only in Class A Motorhomes

Open Roads Forum  >  Class A Motorhomes  >  Projects & Upgrades

 > Back up camera

Reply to Topic  |  Subscribe  |  Print Topic  |  Post New Topic  | 
Page of 2  
Prev
Sponsored By:
ferndaleflyer

everywhere

Senior Member

Joined: 03/31/2011

View Profile


Offline
Posted: 12/01/19 09:07am Link  |  Quote  |  Print  |  Notify Moderator

I installed the VOX in my 36 ft DP yesterday and it did not send a signal to the screen in front. Went over and tested the wiring several times and nothing. I also moved the antenna to several locations with no results. I removed it and then installed it in my F-350 dually and it worked there. So it is my opinion that the distance and the fact that that there is a metal firewall back there obstructs the transmission. Could be wrong but I am sending it back anyway.

Reply to Topic  |  Subscribe  |  Print Topic  |  Post New Topic  | 
Page of 2  
Prev

Open Roads Forum  >  Class A Motorhomes  >  Projects & Upgrades

 > Back up camera
Search:   Advanced Search

Search only in Class A Motorhomes


New posts No new posts
Closed, new posts Closed, no new posts
Moved, new posts Moved, no new posts

Adjust text size:

© 2019 CWI, Inc. © 2019 Good Sam Enterprises, LLC. All Rights Reserved. | Terms of Use | PRIVACY POLICY | YOUR PRIVACY RIGHTS