RV.Net Open Roads Forum: "Notify Moderator" on posts returns "system error" and fails

RV Blog

  |  

RV Sales

  |  

Campgrounds

  |  

RV Parks

  |  

RV Club

  |  

RV Buyers Guide

  |  

Roadside Assistance

  |  

Extended Service Plan

  |  

RV Travel Assistance

  |  

RV Credit Card

  |  

RV Loans

Open Roads Forum Already a member? Login here.   If not, Register Today!  |  Help

Newest  |  Active  |  Popular  |  RVing FAQ Forum Rules  |  Forum Posting Help and Support  |  Contact  

Search:   Advanced Search

Search only in Good Sam Roadside Assistance

Open Roads Forum  >  Good Sam Roadside Assistance

 > "Notify Moderator" on posts returns "system error" and fails

This Topic Is Closed  |  Print Topic  |  Post New Topic  | 
Page of 2  
Prev
Sponsored By:
MDKMDK

Canada

Senior Member

Joined: 10/15/2008

View Profile



Posted: 02/09/20 04:17pm Link  |  Print  |  Notify Moderator

bob213 wrote:

MDKMDK wrote:

bob213 wrote:

I have same problem.
I go to forum by using "jump to forum" feature (top right) and then find admin. name (also top right) Click on admin.'s name and send a PM

I don't see any "jump to forum" link upper right.
I have Good Sam RV.NET logo upper left.
Upper right I have " Welcome MDKMDK, My Forums, Private Messages | Help "

Not a big deal. Don't worry about it.


OK Maybe not "very upper right". Go down a bit. Look below advertisment bar. Search is on left and jump to forum is on right.

Sorry, "forest for the trees" moment. I see it. Thanks.


Mike.
2018 (2017 Sprinter Cab Chassis) Navion24V + 2016 JKU (sold @ ????)
2016 Sunstar 26HE, V10, 3V, 6 Speed (sold @ 4600 miles)
2002 Roadtrek C190P (sold @ 315,000kms)

Good Sam Care Team

Everywhere

Administrator

Joined: 09/12/2012

View Profile


Offline
Posted: 02/12/20 06:44am Link  |  Print  |  Notify Moderator

Hello,

We are closing this topic due to lack of activity. Thank you for your time and participating. Please feel free to open a new thread on this topic in the future if you wish.

Thank you,
Good Sam Care Team

This Topic Is Closed  |  Print Topic  |  Post New Topic  | 
Page of 2  
Prev

Open Roads Forum  >  Good Sam Roadside Assistance

 > "Notify Moderator" on posts returns "system error" and fails
Search:   Advanced Search

Search only in Good Sam Roadside Assistance


New posts No new posts
Closed, new posts Closed, no new posts
Moved, new posts Moved, no new posts

Adjust text size:




© 2020 CWI, Inc. © 2020 Good Sam Enterprises, LLC. All Rights Reserved.