RV.Net Open Roads Forum: Class A Motorhomes: Windshield wipers

RV Blog

  |  

RV Sales

  |  

Campgrounds

  |  

RV Parks

  |  

RV Club

  |  

RV Buyers Guide

  |  

Roadside Assistance

  |  

Extended Service Plan

  |  

RV Travel Assistance

  |  

RV Credit Card

  |  

RV Loans

Open Roads Forum Already a member? Login here.   If not, Register Today!  |  Help

Newest  |  Active  |  Popular  |  RVing FAQ Forum Rules  |  Forum Posting Help and Support  |  Contact  

Search:   Advanced Search

Search only in Class A Motorhomes


Reply to Topic  |  Subscribe  |  Print Topic  |  Post New Topic  | 
Sponsored By:
Polk4

Shawnee, KS

New Member

Joined: 08/19/2014

View Profile


Offline
Posted: 03/24/20 06:08pm Link  |  Quote  |  Print  |  Notify Moderator

On trip home from SPI I turned on windshield wipers and they wouldn't turn off. Ran at a moderate speed only and subsequently turned themselves off. At one juncture, I disconnected them.

This is on a 2008 Newmar Canyon Star.

Suggestions?

Lwiddis

Mojave, Kern County, CA

Senior Member

Joined: 08/12/2016

View Profile



Good Sam RV Club Member

Offline
Posted: 03/24/20 06:36pm Link  |  Quote  |  Print  |  Notify Moderator

Professional repair. Your A is twelve years old.


Winnebago 2101DS TT & 2020 Chevy Silverado 1500 LTZ Z71, 300 watts solar-parallel & MPPT, Trojan T-125s. TALL pole for flags. Prefer USFS, COE, BLM, NPS, TVA, USF&WS, state & county camps. Bicyclist! 14 year Army vet - 11B40 then 11A - (MOS 1542 & 1560)


jdc1

Rescue, Ca

Senior Member

Joined: 05/30/2011

View Profile


Offline
Posted: 03/24/20 06:53pm Link  |  Quote  |  Print  |  Notify Moderator

Time to switch switches.....
Or clean the contacts.

DrewE

Vermont

Senior Member

Joined: 08/23/2014

View Profile


Offline
Posted: 03/24/20 06:57pm Link  |  Quote  |  Print  |  Notify Moderator

Bad switch, shorted wire, possibly a defective wiper motor (specifically, the parking mechanism/switch). I'd guess the switch first; however that's only a guess.





Seattle Steve

Tucson

Senior Member

Joined: 09/18/2010

View Profile



Posted: 03/25/20 07:23pm Link  |  Quote  |  Print  |  Notify Moderator

I had the exact same thing happen. The wiper relay was stuck. Fortunately, it was exactly the same as the horn relay so I "borrowed" that and lived without a horn until I got a new relay. $10 repair.

Reply to Topic  |  Subscribe  |  Print Topic  |  Post New Topic  | 

Search:   Advanced Search

Search only in Class A Motorhomes


New posts No new posts
Closed, new posts Closed, no new posts
Moved, new posts Moved, no new posts

Adjust text size:




© 2020 CWI, Inc. © 2020 Good Sam Enterprises, LLC. All Rights Reserved.