RV.Net Open Roads Forum: Class A Motorhomes: 2007 Allergo 32 BA Wipers

RV Blog

  |  

RV Sales

  |  

Campgrounds

  |  

RV Parks

  |  

RV Club

  |  

RV Buyers Guide

  |  

Roadside Assistance

  |  

Extended Service Plan

  |  

RV Travel Assistance

  |  

RV Credit Card

  |  

RV Loans

Open Roads Forum Already a member? Login here.   If not, Register Today!  |  Help

Newest  |  Active  |  Popular  |  RVing FAQ Forum Rules  |  Forum Posting Help and Support  |  Contact  

Search:   Advanced Search

Search only in Class A Motorhomes

Open Roads Forum  >  Class A Motorhomes  >  All

 > 2007 Allergo 32 BA Wipers

Reply to Topic  |  Subscribe  |  Print Topic  |  Post New Topic  | 
Page of 2  
Prev
Sponsored By:
dougrainer

Carrolton, Texas

Senior Member

Joined: 06/11/2007

View Profile


Offline
Posted: 09/18/20 06:52am Link  |  Quote  |  Print  |  Notify Moderator

haste maker wrote:

My switch is on the steering column it is a combination wiper/washer/turn signal/high beam switch...I have the fuse on top of the dash & it has a fuse marker wiper & that fuse is good.


THAT should have the Wiper control module. When you follow the harness connected to the wiper motor, does the harness go to a module? The older Fords may have the module on the outside of the firewall. Doug

haste maker

alabama

Senior Member

Joined: 05/29/2009

View Profile



Good Sam RV Club Member

Offline
Posted: 09/19/20 01:09pm Link  |  Quote  |  Print  |  Notify Moderator

I followed the wire from the switch to the big wire harness & from the motor to the big wire harness & there isn't control module on this RV for the wipers. It has been suggested that computer may have lost it's memory & needs to be replaced or re-flashed, so I guess the next step is a trip Red Bay, Al. and let them fix it...thanks for your help.


Retried Teamster
2007 Allergo

haste maker

alabama

Senior Member

Joined: 05/29/2009

View Profile



Good Sam RV Club Member

Offline
Posted: 09/21/20 04:14pm Link  |  Quote  |  Print  |  Notify Moderator

Thanks for all your help Doug...But I have found the problem this unit doesn't have a control module...but does have two fuse panels one on the firewall & one on the top of the dash. The one on top of the dash has a 20 amp fuse which was good...but the one on the firewall has a 15 amp fuse which was bad..this fuse only has a # was a pain to locate the #...but all is working now...

crasster

Dallas

Senior Member

Joined: 07/06/2007

View Profile


Offline
Posted: 09/21/20 04:48pm Link  |  Quote  |  Print  |  Notify Moderator

I'd go through each fuse one by one. Never hurts to check.


4 whopping cylinders on Toyota RV's. Talk about great getting good MPG. Also I have a very light foot on the pedal. I followed some MPG advice on Livingpress.com and I now get 22 MPG! Not bad for a home on wheels.


Reply to Topic  |  Subscribe  |  Print Topic  |  Post New Topic  | 
Page of 2  
Prev

Open Roads Forum  >  Class A Motorhomes  >  All

 > 2007 Allergo 32 BA Wipers
Search:   Advanced Search

Search only in Class A Motorhomes


New posts No new posts
Closed, new posts Closed, no new posts
Moved, new posts Moved, no new posts

Adjust text size:




© 2020 CWI, Inc. © 2020 Good Sam Enterprises, LLC. All Rights Reserved.