RV.Net Open Roads Forum: * image not shown due to your preference setting * error

RV Blog

  |  

RV Sales

  |  

Campgrounds

  |  

RV Parks

  |  

RV Club

  |  

RV Buyers Guide

  |  

Roadside Assistance

  |  

Extended Service Plan

  |  

RV Travel Assistance

  |  

RV Credit Card

  |  

RV Loans

Open Roads Forum Already a member? Login here.   If not, Register Today!  |  Help

Newest  |  Active  |  Popular  |  RVing FAQ Forum Rules  |  Forum Posting Help and Support  |  Contact  

Search:   Advanced Search

Search only in Forum Posting Help and Support

Open Roads Forum  >  Forum Posting Help and Support

 > * image not shown due to your preference setting * error

This Topic Is Closed  |  Print Topic  |  Post New Topic  | 
Sponsored By:
Missionstreet

PA

New Member

Joined: 03/30/2021

View Profile


Offline
Posted: 05/15/22 02:17pm Link  |  Print  |  Notify Moderator

Hello can an admin help me with this one?

I get

* image not shown due to your preference setting *

When properly using the img html markup

Thanks!

MitchF150

Puyallup, WA

Senior Member

Joined: 07/13/2002

View Profile


Offline
Posted: 05/15/22 05:23pm Link  |  Print  |  Notify Moderator

How are you trying to post a pic?
For this site, you need to have an external picture hosting site to store the file. Then they usually have a way of copy/paste the "BBCode" script.

I use Imgur.

I don't know what the "preference setting" message is referring to in your case, but maybe something with your RV.net settings? I have not done anything to mine in almost 20 years, so no clue..

Good luck! Mitch
[image]


2013 F150 XLT 4x4 SuperCab Max Tow Egoboost 3.73 gears #7700 GVWR #1920 payload. 2019 Rockwood Mini Lite 2511S.

Missionstreet

PA

New Member

Joined: 03/30/2021

View Profile


Offline
Posted: 05/15/22 09:24pm Link  |  Print  |  Notify Moderator

Using photobucket. It must be the forum because your message read exactly as follows:

How are you trying to post a pic?
For this site, you need to have an external picture hosting site to store the file. Then they usually have a way of copy/paste the "BBCode" script.

I use * image not shown due to your preference setting *

MitchF150

Puyallup, WA

Senior Member

Joined: 07/13/2002

View Profile


Offline
Posted: 05/15/22 10:26pm Link  |  Print  |  Notify Moderator

I think you need to check your preferences. Go to "My Forums", then go to "My Preferences". Check the option boxes accordingly. Sounds like it's the "Show images that are part of the post" option that you might not have checked?

Good luck! Mitch


2013 F150 XLT 4x4 SuperCab Max Tow Egoboost 3.73 gears #7700 GVWR #1920 payload. 2019 Rockwood Mini Lite 2511S.

Missionstreet

PA

New Member

Joined: 03/30/2021

View Profile


Offline
Posted: 05/15/22 10:32pm Link  |  Print  |  Notify Moderator

Oh sheesh how did I miss that, THANK YOU lol

This Topic Is Closed  |  Print Topic  |  Post New Topic  | 

Open Roads Forum  >  Forum Posting Help and Support

 > * image not shown due to your preference setting * error
Search:   Advanced Search

Search only in Forum Posting Help and Support


New posts No new posts
Closed, new posts Closed, no new posts
Moved, new posts Moved, no new posts

Adjust text size:




© 2023 CWI, Inc. © 2023 Good Sam Enterprises, LLC. All Rights Reserved.