RV.Net Open Roads Forum: HWH 210 series HYD pump motor not working

RV Blog

  |  

RV Sales

  |  

Campgrounds

  |  

RV Parks

  |  

RV Club

  |  

RV Buyers Guide

  |  

Roadside Assistance

  |  

Extended Service Plan

  |  

RV Travel Assistance

  |  

RV Credit Card

  |  

RV Loans

Open Roads Forum Already a member? Login here.   If not, Register Today!  |  Help

Newest  |  Active  |  Popular  |  RVing FAQ Forum Rules  |  Forum Posting Help and Support  |  Contact  

Search:   Advanced Search

Search only in Class A Motorhomes

Open Roads Forum  >  Class A Motorhomes  >  Maintenance Issues & Tips

 > HWH 210 series HYD pump motor not working

Reply to Topic  |  Subscribe  |  Print Topic  |  Post New Topic  | 
Page of 3  
Prev
Sponsored By:
enblethen

Moses Lake, WA

Senior Member

Joined: 01/05/2005

View Profile






Posted: 08/12/22 04:57pm Link  |  Quote  |  Print  |  Notify Moderator

Nice going, Gary


Bud
USAF Retired
Pace Arrow

2003 Chev Ice Road Tracker


Gjac

Milford, CT

Senior Member

Joined: 08/16/2006

View Profile



Good Sam RV Club Member

Offline
Posted: 09/23/22 10:53am Link  |  Quote  |  Print  |  Notify Moderator

I just heard back from HWH from a call I placed on Aug 2nd, inquiring about my pump motor, today is Sept 23. Almost 8 weeks response time. They used to have very good and responsive customer service. Not sure what is going on today.

Bruce Brown

Northern NY

Moderator

Joined: 06/01/2001

View Profile



Good Sam RV Club Member


Posted: 09/23/22 04:46pm Link  |  Quote  |  Print  |  Notify Moderator

Gjac wrote:

I just heard back from HWH from a call I placed on Aug 2nd, inquiring about my pump motor, today is Sept 23. Almost 8 weeks response time. They used to have very good and responsive customer service. Not sure what is going on today.


I realize everyone is busy these days but that's an unacceptable timeframe by any standards. Wow...


There are 24 hours in every day - it all depends on how you choose to use them.
Bruce & Jill Brown
2008 Kountry Star Pusher 3910


Reply to Topic  |  Subscribe  |  Print Topic  |  Post New Topic  | 
Page of 3  
Prev

Open Roads Forum  >  Class A Motorhomes  >  Maintenance Issues & Tips

 > HWH 210 series HYD pump motor not working
Search:   Advanced Search

Search only in Class A Motorhomes


New posts No new posts
Closed, new posts Closed, no new posts
Moved, new posts Moved, no new posts

Adjust text size:




© 2022 CWI, Inc. © 2022 Good Sam Enterprises, LLC. All Rights Reserved.